Biblioteca digital

Biblioteca Digital

Aqui trobareu una selecció de textes i documents que hem anat recopilant amb l'intenció de dotar-nos de recursos teòrics que ajudin a compendre millor qui som i perque som així.

Reportatge sobre EnFemme a La Directa

Us presentem aquí l'enllaç al reportatge que Alba Barbé va publicar en el 20 de març de 2013 a la revista La Directa.
Descarga

Com dir-ho a la teva parella

Com li presento a la dona de la meva vida a la dona que hi ha dins meu? Parlar amb la teva parella sobre aquesta part de tu pot ser la cosa més difícil que mai faràs, però quina és l'alternativa?
Descargar

Atención de la salud de personas travestis y transexuales

Document d'ONUSIDA-Argentina que que en la seva primera part "Nociones generales sobre sexualidad" explica de forma molt entenidora conceptes bàsics sobre sexe, sexualitat i gènere.
Descarga

Proposició de llei de drets de les persones gais, lesbianes, transsexuals i per l'eradicació de l'homofòbia, la lebofòbia i la transfòbia.

El Parlament ha aprovat que aquesta proposició de llei de drets continuï el tràmit parlamentari i pretén aconseguir més visibilitat del col·lectiu LGTB i dotar-se d'estratègies i plans per perseguir i actuar d'ofici en casos de discriminació i maltractament per l'orientació sexual.
Descarga

Modificacions proposades per EnFemme a la Proposició de llei de drets de les persones gais, lesbianes, transsexuals i per l'eradicació de l'homofòbia, la lebofòbia i la transfòbia.

Descarga

Estudio del travestismo

Aquest treball de la sexòloga mexicana Alma Lizbeth presenta els resultats del seu estudi sobre homes heterosexuals a qui els hi agrada vestir de dona.
Descarga

Espiritualidad y sexualidades no normativas

Document molt interessant què, encara que parla d'homosexualitat, conté unes referències a sexualitats i identitats sexuals no normatives on ens podem veure reflexades.
Descarga

El travestista y su esposa

Llibre dirigit a les parelles de transvestits que, a través de cartes i comentaris de diverses dones que han aconseguit resoldre els problemes que la condició del seu marit havia ocasionat a la relació de parella, intenta proporcionar una prespectiva de diàleg i comprensió mùtua.
SUBIR